5 Redenen om die Nomess-kapstok nu in huis te halen!

 In Geen categorie

Een gezellig avondje thuis met je beste vrienden erbij, genietend van een hapje en een drankje … Uiteraard wil je een goede indruk maken op je gasten en zorg je ervoor dat alles er spik en span uitziet.

Maar je gasten komen niet alleen. Vaak hebben ze allerlei accessoires bij zich. Handtassen, sjaals of winterjassen, hoeden, noem maar op!

In een mum van tijd ziet de woonkamer er weer rommelig uit.

Tenzij … je over een goede kapstok beschikt!

De So-Hooked kapstok van Nomess lijkt op het eerste zicht misschien een banaal accessoire, maar kan hierbij echt je redding zijn.

Ontdek hieronder  5 redenen waarom wij so hooked zijn!

Kapstok aan muur - So Hooked Nomess

1. Overal en nergens

Een kapstok is natuurlijk erg praktisch in de inkomhal, maar dit exemplaar verdient zeker ook een plaatsje in je keuken of badkamer.

So Hooked Kapstok Nomess - badkamer - keuken

Dankzij het neutrale ontwerp – verkrijgbaar in 6 kleuren – past de kapstok werkelijk in elke ruimte.

Hang er je keuken- of badhanddoeken aan, zelfs andere accessoires kun je perfect in hetzelfde rijtje haken.

2. Klein maar fijn

Een klein formaat maar een grote hulp, zo zou je de So-Hooked kunnen omschrijven.

Het kleine formaat maakt dat dit woonaccessoire perfect past in kleine, smalle ruimtes zoals bijvoorbeeld je inkomhal.

So Hooked Kapstok Nomess Inkomhal

Je dient de kapstok rechtstreeks aan de muur te bevestigen. Het grote voordeel? Er staat geen voet in de weg en dus neemt hij meteen een pak minder plaats in!

Bovendien kun je erg eenvoudig  S-haken toevoegen of verwijderen. Hang niet meer haken dan nodig en bespaar nog meer ruimte.

3. Veelzijdig

Een kapstok dient natuurlijk in de eerste plaats om kledij of accessoires aan te hangen, ook bij deze So Hooked blijft dit de nummer 1 functie. Maar daar blijft het niet bij!

Nomess - Kapstok - So Hooked

Deze ingenieuze uitvinding heeft namelijk een extra verborgen legplankje. Zo kun je er ook kleinere pullaria uitstallen zoals sleutels, een zonnebril of zelfs een spiegel.

4. Flexibel

Hoeveel S-haken je wil gebruiken kun je dus zelf kiezen. In het basispakket zitten er al 5, maar je kunt er naar believen bij bestellen.

So Hooked Nomess Kapstok

Meer kledingstukken of accessoires betekent dus niet meteen een nieuwe kapstok, maar enkel extra haakjes. De kapstok groeit als het ware mee met je kleerkast!

5. Esthetisch

Het materiaal is een weldoordachte keuze en resulteert in een erg verfijnd ontwerp.

De Nomess kapstokken zijn afgewerkt met een bijzondere laag rubberverf. Deze geeft de kapstok zijn matte look en zachte textuur.

De S-vormige haken zijn bovendien sierlijk en uniek, wat deze kapstok meteen tot decoratie-item promoveert! Met deze kapstok haal je een origineel woonaccessoire in huis.

Deze musthave is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, je vindt vast en zeker een variant die volledig aansluit bij je binnenhuisinrichting.

So Hooked - Nomess - Kapstok - grijs - wit - zwart