Kerstversiering en kerstdecoratie

 In Gespot bij Acaza

De zomer loopt op zijn einde, de vakantiefoto’s zijn ingekaderd en het schooljaar is begonnen. Reden genoeg dus om onze aandacht te richten op het eindejaar en de kerstperiode. Het lijkt miscchien wat vroeg, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom hier al een overzichtje van de kerstversiering en kerstdecoratie bij Acaza.

Kerstversiering

Raamstickers Kerst

Ieder jaar ontwerpt Nouvelles Images een serie kerststickers voor het eindejaar. Ook dit jaar vind je tussen deze stickers erg leuke kersttaferelen: van klassieke dennebomen tot originele kerstballen en heel wat pakjes, versieringen en andere leuke attributen.

Deze raamstickers voor kerst zijn gemakkelijk aan te brengen op elk glazen oppervlak, bevatten geen lijm en kunnen daarom elk jaar opnieuw gebruikt worden. Met deze kerststickers breng je dus zo de kerstsfeer in huis.

De raamstickers kerst zijn beschikbaar voor 9,95€/sticker

Kerstballen voor Foto 5x5cm

Kerstballen voor foto Ontdek deze originele kerstballen van Deknudt. Ze komen in een set van 3 stuks in het rood, wit en transparant en kunnen opgevuld worden met een verrassing of een geschenkje.

In elke kerstbal kan je ook een eigen fotootje plaatsen van 5x5cm. Op die manier geef je de kerstboom of denneboom dus een heel erg leuk en gepersonaliseerd tintje.

De kerstballen voor een foto zijn beschikbaar voor 14,95€/set

Houten Design Letters

Kerstdecoratie LettersBen je nog op zoek naar iets aparts als kerstdecoratie, dan moet je deze design letters zeker overwegen. Elke letter van het alfabet is beschikbaar als houten letter van ongeveer 12x3cm.

Zoals je hiernaast op de foto kan merken zijn de combinaties eindeloos. En omdat je 3 kleuren beschikbaar hebt (zwart, fel roze en turquoise) kan je leuke accenten leggen.

De letters kan je gemakkelijk met kleefpasta aan de muur bevestigen, maar ook op een kast of tafeltje verdienen ze een plaatsje.

Deze Houten Letters kosten 3,95€/stuk